DOZAJLAMA SİSTEMLERİ

Dozajlama Sistemleri

Gıda ürünleri üretiminde "Dozajlama" tanımından sıvı veya kıvamlı ürünlerin kaplara (örn. Kap, Pişirme kabı, Çanak v.s.) içine porsiyonlama ve doldurma anlaşılır. Porsiyonlama hassasiyeti Handtmann Vakumlu Dolum makinelerinde , çok kanallı uygulamalarda,  ilaveten bir akış dağıtıcı ile sağlanır.  

Özellikle hazır yemek ürünlerinde kıvamlı maddeler kontinü olarak dozajlanır. Bunun için Handtmann Vakumlu Dolum makineleri ile düzenli bir ürün akışı sağlanır ve çok kanallı dozajlamalarda ise yine Handtmann Akış dağıtıcı ile aynı ağırlık hassasiyetinde devam ederek dozajlanır. (Bknz. Uygulamalar- Dozajlama) 

Handtmann Dosier-Systeme

 

HANDTMANN
BİZDEN HABERLER