Nothum
1971'de kurulan ve merkezi ABD'de bulunan Nothum Gıda İşleme Sistemleri, kümes hayvanları, deniz ürünleri, iştah açıcı ve alternatif protein endüstrileri için kaplama ve kızartma hatlarının lider üreticisidir. Nothum'un ön toz, hamur, ekmek ve kızartma ekipmanlarına özel olarak odaklanması, onlara "İleri İşlemede Uzmanlar" unvanını kazandırmıştır.
Şirket, sektörün değişen ihtiyaçlarını karşılamak için sürekli olarak yeni ve iyileştirilmiş işleme sistemleri geliştirmeye çalışan deneyimli mühendisler, tasarımcılar ve teknisyenlerden oluşan bir ekibe sahiptir. Uzmanlıkları, Nothum'un daha hızlı yatırım getirisi, daha iyi ürün kalitesi ve görünümü ve daha az atıkla sonuçlanan en iyi çözümleri sunmasını sağlar.
Bugün Nothum, gıda endüstrisinin farklı sektörlerinde çok çeşitli müşterilere sahip küresel bir müşteri tabanına sahiptir. Nothum'un her müşterinin özel ihtiyaçlarına göre uyarlanmış yenilikçi çözümler sunma konusundaki itibarı, Nothum'u dünya çapındaki şirketler için tercih edilen tedarikçi haline getirmiştir.
Detaylı bilgi için nothum.com
ÖN UNLAMA VE KAPLAMA ( GALETA UNU İLE )
Nothum tarafından geliştirilen gelişmiş ön unlama ve galeta uunu ile kaplama sistemleri ürün veriminizde önemli bir artış sağlayabilir. Bu sistemler, üründe fireyi azaltmak ve daha fazla alan gereksinimi gibi operasyonunuzu olumsuz etkileyen birçok faktörü en aza indirmek için tasarlanmıştır.
Bunun ötesinde, bu sistemler verimi düşüren duruş sürelerini ve emek yoğun prosedürleri azaltmaya da odaklanır. Genellikle fazlalıklar olarak bilinen, gerekli olmayan veya tekrar tekrar gerçekleştirilen adımları ortadan kaldırarak üretim sürecinizi kolaylaştırmayı amaçlarlar.
Bu fazla sistemlerin ortadan kaldırılmasıyla işleme verimliliğinizde gözle görülür bir iyileşme yaşanabilir. Bu, esasen daha kısa sürede daha fazla üretim yapabileceğiniz ve aynı zamanda kaynakların en iyi şekilde kullanılmasını sağlayabileceğiniz anlamına gelir. Bu, Nothum'un ön tunlama ve breading sistemlerinin üretim hattınıza getirdiği değer önerisidir. Bunlar sadece ekipman değil, üretkenliği ve operasyonel verimliliği artırmak için tasarlanmış çözümlerdir.
SIVI HAMUR İLE KAPLAMA VE TEMPURA
Nothum, viskozite, sıcaklık ve karıştırma hızları gibi temel parametreler üzerinde gelişmiş kontrol sağlayan gelişmiş çözümler sunar. Bu, prosesinizin bu önemli unsurlarını hassas bir şekilde yönetebileceğiniz ve ürünlerinizin her zaman kalite standartlarınızı karşılamasını sağlamaya yardımcı olacağınız anlamına gelir.
Nothum'un sistemleri ile reçeteleri özelleştirmek son derece zahmetsiz bir iş haline gelir. Parametreleri her reçetenin özel gereksinimlerine uyacak şekilde ayarlayabilir, böylece daha özel ve verimli bir üretim süreci sağlayabilirsiniz. Bu esneklik, karıştırma ve uygulama yöntemlerine kadar uzanır ve mümkün olan en iyi sonucu elde etmek için bu hususlarda ince ayar yapma imkanı sağlar.
Bu yetenekler, tutarlı bir şekilde optimum ürün kalitesine ulaşmanıza yardımcı olur. Gıda ürünlerinin değişkenliği önemli ölçüde azaltılarak her parçanın istenen özellikleri ve kalite standartlarını karşılaması sağlanır. Nothum size sürecinizi etkin bir şekilde yönetmeniz için gerekli araçları sağlayarak, müşterilerinize üstün ürünler sunmanız için sizi donatıyor. Bu hassas kontrol ve özelleştirme, Nothum'un üretim ihtiyaçlarınızı destekleme taahhüdünün ayrılmaz bir parçasıdır.
PROTHERM KONTİNYÜS FRYER
Kızarmış gıda ürünlerinizin kalitesini ve lezzetini artırmak için tasarlanmış son teknoloji ürünü ekipman olan Nothum'un ProTherm Kontinyüs Fryerı ile lezzet farkını yaşayın. İki temel kızartma değişkeni (yağ seviyesi ve sıcaklık) üzerinde olağanüstü kontrol sağlayarak tutarlı ve yüksek kaliteli sonuçların önünü açar.
Nothum'un ProTherm Kontinyüs Fryerı daha düşük bir yağ şarjı ile çalışır, bu da ürünlerinizin kalitesinden ödün vermeden daha az yağ kullandığı anlamına gelir. Bu, onu yalnızca uygun maliyetli bir seçim yapmakla kalmaz, aynı zamanda yiyecekler tarafından daha az yağ emilmesine yol açtığı için daha sağlıklı bir seçim haline getirir.
Bu kızartma sisteminin öne çıkan özelliklerinden biri de dahili tortu giderme mekanizmasıdır. Zaman içinde yağ kalitesini düşürebilecek partiküllerin rutin olarak uzaklaştırılmasını sağlar. Bu, daha uzun yağ ömrünü destekleyerek işletme maliyetlerinizi azaltır ve daha tutarlı kızartma sonuçlarına katkıda bulunur.
Bir diğer belirgin avantaj ise kızartılmış gıdaların tadını ve kalitesini değiştirdiği bilinen serbest yağ asitlerinin azaltılmasıdır. Nothum'un ProTherm Kontinyüs Fryerı bunların varlığını en aza indirerek üstün lezzet sunar ve kızarmış ürünlerinizin lezzeti ve genel kalitesiyle pazarda öne çıkmasını sağlar.